06-45.598553 contact@hpvl.nl

Exceltraining op alle niveaus

In het hele land geven wij cursussen Excel. Ons trainingsaanbod volgt steeds de allerlaatste ontwikkelingen op het gebied van Excel. We verzorgen deze trainingen voor u op maat, waarbij zowel de vorm als de inhoud van een training geheel op uw wensen wordt afgestemd.

Onze Exceltrainingen worden gegeven op alle niveaus, van beginner tot professionele gebruiker. Onze trainingen zijn altijd bedrijfstrainingen, dat wil zeggen dat de training gegeven wordt puur en alleen voor mensen uit uw organisatie. Dat kan privéles zijn voor 1 persoon, maar ook cursus voor groepen tot zo’n maximaal 10 personen. De cursussen worden voornamelijk “in-house” verzorgd, dus bij u op kantoor! Geen reistijden dus. Toch liever op een andere locatie? Dan regelen we dat!

Z

Workshops

In onze standaard workshops leert u de basisvaardigheden die elke Microsoft Excel-gebruiker zou moeten kennen. Afhankelijk van de kennis die een cursist nodig heeft neemt de Excel-training 1 tot 4 dagdelen in beslag. Opfrissen of bijspijkeren van deze kennis kan vaak al in 1 dagdeel.

Z

Maatwerktraining

Iedere organisatie gebruikt weer andere specifieke functionaliteit van Excel. In een maatwerktraining kunnen alle Excel onderwerpen aan de orde komen. U bepaalt wat voor u of uw organisatie relevant is!
Z

Privétraining

Hoe kleiner de groep, hoe efficiënter de training. Het meeste rendement wordt uiteraard gehaald met een privétraining. Gewoon uw eigen Excelproblemen geanalyseerd en opgelost. Op uw werkplek en onder de voor u meest ideale omstandigheden.

Kenmerken van onze trainingen

Z

Persoonlijk

Kleine groepen of privéles maken uw training nog effectiever!

Z

Maatwerk

Bedrijfstraining in de onderwerpen afgestemd op uw organisatie!

Z

Dichtbij

Trainingen worden verzorgd door heel Nederland

Z

Efficient

Intensieve training zodat u veel leert in een korte tijd

Share This