06-45.598553 contact@hpvl.nl

Exceltraining op alle niveaus

Ik geef in het hele land cursussen Excel. Ik volg altijd de allerlaatste ontwikkelingen op het gebied van Excel in mijn trainingsaanbod. Ik verzorg deze trainingen speciaal voor jou of jouw organisatie, waarbij zowel de vorm als de inhoud van een training helemaal op jouw wensen wordt afgestemd.

Mijn Exceltrainingen worden gegeven op alle niveaus, van beginner tot professionele gebruiker. Mijn groepstrainingen zijn altijd bedrijfstrainingen, dat wil zeggen dat de training gegeven wordt puur en alleen voor mensen uit jouw organisatie. Dat kan privéles zijn voor 1 persoon, maar ook cursus voor groepen tot zo’n maximaal 10 personen. De cursussen worden voornamelijk “in-house” verzorgd, dus bij jou op kantoor! Geen reistijden dus. Als je liever op een andere locatie wilt, dan regel ik dat!

Z

Workshops

Ik geef workshops waarin jij de basisvaardigheden leert die elke Microsoft Excel-gebruiker zou moeten kennen. Afhankelijk van de kennis die jij nodig hebt, neemt de Excel-training tussen 1 tot 4 dagdelen in beslag. Opfrissen of bijspijkeren van deze kennis kan vaak al in 1 dagdeel.
Z

Maatwerktraining

Iedere organisatie gebruikt weer andere specifieke functionaliteit van Excel. In een maatwerktraining kunnen alle Excel onderwerpen aan de orde komen. Jij bepaalt wat voor jou of jouw organisatie relevant is!

Z

Privétraining

Hoe kleiner de groep, hoe efficiënter de training. Het meeste rendement wordt uiteraard gehaald met een privétraining. Gewoon jouw eigen Excelproblemen geanalyseerd en opgelost. Op jouw werkplek en onder de voor jou meest ideale omstandigheden.

Kenmerken van mijn trainingen

Z

Persoonlijk

Kleine groepen of privéles maken jouw training nog effectiever!

Z

Maatwerk

Bedrijfstraining in de onderwerpen afgestemd op jouw organisatie!

Z

Dichtbij

Trainingen worden verzorgd door heel Nederland

Z

Efficient

Intensieve training zodat je veel leert in een korte tijd

Share This