06-45.598553 contact@hpvl.nl

HPVL Consult, de Excel specialist

Over HPVL Consult

HPVL Consult is als Excelspecialist al ruim 10 jaar dé partner voor het ontwikkelen van Excel-macro’s en applicaties en het verzorgen van Excel-workshops. Wij kunnen u dus niet alleen alles vertellen over de diverse mogelijkheden van Excel, ook zetten wij onze jarenlange ervaring in om applicaties op maat te ontwikkelen, zodat u meer tijd over houdt voor de andere aspecten van uw bedrijfsvoering.

Excel is een bekend onderdeel van Microsoft Office, maar de veelzijdigheid ervan is bij veel mensen niet bekend. De kans is groot dat ook u onder de groep mensen valt die maar een klein deel van de vele opties gebruikt. Een gemiste kans vinden wij van HPVL Consult, want Excel biedt veel meer dan alleen een spreadsheet waarin u wat gegevens bijhoudt.  

Excel heeft naast andere handige functies zelfs een eigen programmeertaal, VBA genaamd. Hiermee kunt u Excel bijvoorbeeld met uw boekhoudsysteem laten communiceren, waardoor u veel efficiënter werkt en u binnen mum van tijd offertes, prijsopgaves, facturen en rapportages maakt. Het tijdrovende en geestdodende knippen en plakken van gegevens en cijfers van het ene bestand naar het andere bestand is daardoor voorgoed verleden tijd.

Met één druk op de knop worden alle benodigde gegevens automatisch verzameld en beschikt u direct over het document naar wens. Simpel.

Bent u ook benieuwd wat HPVL Consult u te bieden heeft?

Neem gerust vrijblijvend contact op.

Enkele van onze klanten….

Share This